På plass i ny leilighet

Da er vi innflyttet og har begynt å få på plass tingene våre, men hvor mye vi har…  Den nye leiligheten er marginalt større enn den vi flyttet fra, så da skal det også være plass til alt vi hadde, men fy flate hva vi har.

I dag har vi også fått vinteren her med snø – mye snø. Vi rakk akkurat å få flyttelasset innomhus så begynte det å drysse hvite snøfnugg ovenfra.   Det har i løpet av natta og dagen i dag kommet minst 20 cm. Måtte en snartur til Drammen og gamle leiligheten for å vise vaskefolka jobben de skulle gjøre for oss.

Samtidig med flytting er planene lagt for neste års store havfisketur som igjen går til Nappstraumen. Gleder meg enormt. 5 gode venner, min sønn og jeg reiser til Leknes 11.4 🙂

Flyttinga nærmer seg.

Da har vi hatt ferdigbefaring i leiligheten sammen med Trysilhus egen meget gode kontrollør. Her ble ikke en eneste detalj oversett. Stort sett var det malerne som fikk litt å gjøre.

Vi ble også overrasket over at vi slapp å flislegge mellom benkeplate og overskap på kjøkken. Det skulle ikke være med i leveransen, men var likevel på plass. Vi hadde nok ikke valgt den løsningen selv, men mindre arbeid for meg.

Om 2 uker er det overtagelse. og da vil det gå slag i slag den helga med å få på plass hvitevarer. 

Flytting

Da er det tid for pakking. Leiligheten er solgt til en god pris, og nyer snart innflyttingsklar. Vi gleder oss.