Windows

Til daglig bruker jeg Windows 7 og er fornøyd med den. Har også testet Windows 8 på min stasjonære maskin, dog uten berørings skjerm. Den er annerledes i utseende og litt i virkemåte, og fungerte bra. Oppgraderte til 8.1 uten at det gav det helt stor forskjellen. Fungerer utmerket, er mye raskere i oppstarten, og alle mine «vanlige» programmer fungerer meget bra. Etter noe tilvenning syntes jeg dette grensesnittet er helt ok, selv om det blir litt skifting frem og til bake mellom skrivebord og «app» siden.

Hvor går mine fisketurer

 

Mine fisketurer de går dit hvor det er mest naturlig i dag. Her på bilde som er fra Drammensmarka en sen vårdag i 2004 er det et vak i myrkanten som fanget interessen denne gangen. Fikk ikke fisken, men en fantastisk tur og opplevelse. En annen gang er jeg sammen med flere kamerater og vi reiser på havfiske en helt annen opplevelse. Ellers er det jakten etter ørret i elv, jakten etter sjø ørret langs kysten som trigger. Alt er bare like morsomt og kan virkelig anbefales på det sterkeste. Det er ikke antall fisk som teller, men alle gode opplevelsene er det aller viktigste.

 

Fisketur til Tisleia

P1010711-red

Etter at det ikke ble noen tur til Hemsedal denne sommeren, valgte vi å ta en tur til Golsfjellet/Valdres for å prøve lykken i Tisleia. En flott elv, men vi var uheldige, da vannstanden dagen før vi ankom ble betydelig mindre, da lukene ble stengt i Tisleifjorden.

Ole-Jørgen hadde fisket der før og hadde noen plasser vi ønsket å prøve. Første forsøk ble lagt til nedre del av elva nesten ved utløpet til Ølsjøen, et fantastisk flott område for fluefiske. Lett å vade, og mange flotte områder å prøve, lette stryk, roligere områder alt på ett sted .
Det ble ikke noe fisk den dagen, ekstremt lite vak, selv om det klekket om ikke i de store mengdene. Det var ikke bare oss to som hadde funnet denne plassen, for vi fikk snart besøk av flere ferdig «påkledd» vadeutstyr, men ingen fikk noe som helst. Fortsett å lese «Fisketur til Tisleia»