Fiskekonkurranse på Rødtangen

Søndag 9. oktober arrangerte Drammens Sportsfiskere sin «sjøfiske høst» fiskekonkurranse. Fantastisk vær, med lett bris og 7 – 10 grader. Bare synd at fisken ikke var på bedtet.

Flott Sjøørret
Lloyd

Lloyd var fornøyd, da han var så heldig å få en virkelig flott sjøørret på ca. kiloet og dermed vant han konkurransen. Jostein og Odd var agnfiskere og fikk opp et par mindre flyndrer, mens jeg selv måtte nøye meg med en enkel makrell på 290 gr,

 

Jostein og Lloyd,

 

Høst tur til Averøy.

Det ble en flott tur til Averøy. Strålende vær, ja helt utrolig vær, og fisket var som forventet veldig bra .
Vi fikk bra med storsei 4 – 10 kg størrelse, torsk opp til 12,4 kg, og lange opp til +14 kg. Noen flotte lyrer og hyse.

 

 

 

 

Da kan vi ikke være misfornøyde noen av oss. Til sammen hadde vi ca. 80 kg frossen – vakuumpakket fillet var resultatet etter 2 dager på haver med oss hjem.

 

Jostein og jeg dro ut lørdagen med en mindre båt for å forsøke å se om det skulle være mulig å finne ei kveite eller tre, men vi må nok skylde på mangel av lokalkunnskap siden vi kom tilbake til hytta uten.

Jeg fikk dessverre ikke testet den nye snella da vi hadde litt dårlig plass når vi reiste oppover, men det kommer.

Vi la også planer for neste tur som går til Leknes i Lofoten i begynnelsen av april 2018.

Ny tur til Averøy

Flott torsk tatt i vår på Averøy
Flott torsk tatt i vår på Averøy

Da er sommeren over og det har ikke blitt mangefisketurer av forskjellige årsaker. Nå håper vi på brukbart vær og at vi kommer oss ut på havet for en skikkelig havfisketur igjen. Torsdag morgen drar vi 4 stykker nordover til Nordmøre for forhåpentligvis finne stor-torsken og en kveite eller 3.

 

 

Fisketur til Tisleia

P1010711-red

Etter at det ikke ble noen tur til Hemsedal denne sommeren, valgte vi å ta en tur til Golsfjellet/Valdres for å prøve lykken i Tisleia. En flott elv, men vi var uheldige, da vannstanden dagen før vi ankom ble betydelig mindre, da lukene ble stengt i Tisleifjorden.

Ole-Jørgen hadde fisket der før og hadde noen plasser vi ønsket å prøve. Første forsøk ble lagt til nedre del av elva nesten ved utløpet til Ølsjøen, et fantastisk flott område for fluefiske. Lett å vade, og mange flotte områder å prøve, lette stryk, roligere områder alt på ett sted .
Det ble ikke noe fisk den dagen, ekstremt lite vak, selv om det klekket om ikke i de store mengdene. Det var ikke bare oss to som hadde funnet denne plassen, for vi fikk snart besøk av flere ferdig «påkledd» vadeutstyr, men ingen fikk noe som helst. Fortsett å lese «Fisketur til Tisleia»