Hvor går mine fisketurer

 

Mine fisketurer de går dit hvor det er mest naturlig i dag. Her på bilde som er fra Drammensmarka en sen vårdag i 2004 er det et vak i myrkanten som fanget interessen denne gangen. Fikk ikke fisken, men en fantastisk tur og opplevelse. En annen gang er jeg sammen med flere kamerater og vi reiser på havfiske en helt annen opplevelse. Ellers er det jakten etter ørret i elv, jakten etter sjø ørret langs kysten som trigger. Alt er bare like morsomt og kan virkelig anbefales på det sterkeste. Det er ikke antall fisk som teller, men alle gode opplevelsene er det aller viktigste.

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.